Brudekjoler

Ingen bryllup uden brudekjoler

Brudekjoler pryder naturligvis en bryllupsdag. Ingen bryllup uden en smuk brudekjole. Når bruden tager turen op af kirkegulvet mod sin kommende mand, så er der ofte ikke et øje tørt i kirkerummet. Bruden er uanset hvor flot gommen står ved alteret og venter, dagens højdepunkt. Hun er uden diskussion det alle venter på at se. Derfor er brudekjolen også med til at skabe dette fantastiske look på dagen. Brudekjolen er derfor også brudens største mareridt at udvælge. Den skal sidde flot, stilen skal passe til brudens former og personlighed. Derfor bruger mange brude mange timer på nettet og i brudekjole forretninger på at finde den helt rigtige kjole til dagen.

Få tips til valg af bryllupsfotograf her.

Brudekjoler

Hvilken brudekjole passer dig bedst

Der er masser af muligheder, når man skal vælge sin brudekjole, skal den være kort eller lang, stor eller stram. Uanset om du er til det helt store skrud eller ej, så skal du ud at prøve – og prøv hellere for mange brudekjoler end for få! Prøv også andre typer og modeller, end den du umiddelbart tror du vil have – man kan jo blive overrasket. Det er vigtigt, at du bestiller tid i forretningen, så de kan give dig den bedste service, og finde den rette brudekjole til dig.

Læs mere om bryllup her.

Brudens kjole

Hvordan finder man sin brudekjole

Det er måske det aller sværeste ved hele bryllupsplanlægningen, at finde den rigtige brudekjole. Men heldigvis er udvalget stort, så der er også en brudekjole du kan lide. Søg inspiration via brochure hos brudekjole forretningerne samt div. bryllupsmagasiner fra ind og udland. Det mest pudsige ved en brudekjole prøvedag er, at man kan have sig nogle forestillinger, inden man tager afsted og så prøver man en brudekjole, som man ellers ikke troede ville klæde en, som ender med at blive den brudekjoler man vælger.