Find din brudekjole online 

Du kan købe vores brudekjoler online eller kontakt en af vores specialister, der ville være glade for at hjælpe dig. Vi tilbyder en hurtig levering samt høj kvalitet til markedets bedste priser!

Hvordan man vælger den rigtige brudekjole

Tillykke! Du er nu forlovet. Og nu kommer den svære del, det at planlægge et bryllup. Nogle anvender en professionel bryllup planner til at holde styr på alle de vanskelige beslutninger, men de fleste af os gør det selv. For de fleste piger, er den mest spændende del af planlægningen at vælge sin brudekjole og her er vores mål at hjælpe dig med det rigtige valg af brudekjole.

Brudekjoler fås i mange forskellige stoffer

Brudekjoler fås i mange forskellige stoffer fra meget lette materialer som chiffon og crepe til satin og silke til tunge brokader. Det er vigtigt at tage hensyn til den årstid som du ønsker at blive gift. Du ønsker ikke at bære tunge materiale i sommeren og ligeledes chiffon i midten af vinteren.

Flere og flere brude vælger at droppe den traditionelle hvide brudekjole for at vælge en farvet brudekjole. Flere kvinder vælger dramatiske røde eller en softpink, lys guld eller syrenfarvet – vælg din yndlingsfarve eller blot, en der gør at din hud ser fantastisk ud.

Du vil måske også have et slør til din brudekjole

Du vil måske også have et slør til din brudekjole, hvis materiale på bagsiden af din kjole vender udad kan du vælge et slør der strækker sig over mere end 50 cm fra sømmen af din brudekjole. Det er en opgave for din brudepige at arrangere, når du har gået op ad kirkegulvet og for at fotograferne kan få det helt rigtige brudebillede. Men jo længere og tungere den er, jo sværere bliver det at håndtere. Den letteste løsning for din brudekjole er et aftagelig slør, der let kan fjernes, når ceremonien og fotograferingen er overstået.

Originally posted 2017-07-30 11:10:03.