At arrangere en polterabend, kan være vældig uoverskueligt…..for hvem har ret stor erfaring i det? Læs 10 gode tips fra en erfaring arrangør af polterabends!!

Arranger den perfekte polterabend!

Ti tips til polterabend-planlægning

1. Sørg for at alle deltagerne inviteres skriftligt i god tid
2. Sørg for at alle aktiviteter er booket i god tid
3. Sørg for at få papir/kontrakter på alle de aftaler I laver
4. Sørg for at alle gæster kender hele programmet (også med adresser, så man kan finde tilbage, hvis man farer vild)
5. Sørg for at have én ansvarlig person, som er fælles “anker” for hele arrangementet
6. Sørg for at blive enige om budgettet før I bestiller aktiviteter
7. Sørg for at få folks bindende tilmelding før I bestiller aktiviteter
8. Sørg for at have en liste over folks mobilnumre, så I kan holde kontakten hvis I spredes i løbet af dagen
9. Sørg for at have de ting med, jeres “offer” kunne få brug for (alt lige fra hygiejneartikler over deo/makeup til ekstra skiftetøj)
10. Sørg for at alle er indstillet på at en polterabend skal være en dag man husker som gode og sjove minder!

Læs mere om bryllup her.

Arranger polterabend

At planlægge polterabend er ikke brudeparrets ansvar, de har rigeligt at bestille mht. med din bryllupsplanlægning. Tal med dine venner eller din brudepige, om hvad du kunne tænke dig denne dag. De bestemmer, men du kan give dem nogle hints. Normalt overraskes brud og gom og er helt uvidende om denne dag. I kan evt. også give et hint vedr. en dato og hvem i kunne tænke jer der deltog.

Den perfekte planlægning for polterabend:

Aftenen før brylluppet er ikke oplagt til polterabend . Det bedste tidspunkt er mindst en uge før den store dag og at den afholdes for begge parter ( brud og gom ). Det betyder at i ikke mister to weekender i den sidste ( måske lidt stressende tid ).

At betale for polterabend

Jeres polterabend bør betales ligeligt mellem dem der planlægger dem. Dvs. at bruden og gommen ikke skal betale noget selv denne dag. Nogle vælger derfor at fratage dem alt mht pengepung, kørekort, cigaretter osv. Hvis det holdes på en pub, vil det være en god idé at have afregnet eller indsamlet pengene, inden i bliver alt for fulde. Hvis I planlægger at købe aktiviter på dagen vil det ligeledes være en fordel, at have krævet pengene ind fra starten. Måske en god idé at lade én person stå for økonomien på dagen?

Få gode tips til valg af bryllupsfotograf her.

Selve dagen for polterabend

Nu er det vigtigste at holde dagen / alle ”kørende”. Hvis der serveres alkohol, så pas på med at drikke for tæt fra starten. Sørg også for at få noget at spise.

Tag gerne et kamera eller et videokamera med, til at fange dagens oplevelser. I vil have glæde af det i lang tid frremover. De nærmeste venner bør sikre sig, at løjrene ikke kammer over fx at gommen bliver sendt afsted på en færge uden penge osv eller at bruden får farvet håret blåt ( og som ikke er til at skylle ud igen ). Sådanne ting er ikke sjove.

Hvad kan I lave på polterabend

Tag fx en dag i spabadet eller helseklubben – det er noget i alle vil nyde. I kan også arrangere, at der kommer en aromaterapeut eller en kosmetolog ud til jer på privatadresse. Derudover er der masser af inspiration at hente på Google på ‘polterabend ‘.

Weekend i udlandet

Med de billlige flyrejser og tilbud om weekendture, kan i også vælge at tage til Paris eller London. I kan også vælge at arrangere det i forbindelse med en udstilling, koncert eller sportevent.

Aktiviteter

I kan leje en sportbilsbil, hvilket sikkert vil falde i gommens smag. Der er også muligheder for fx paintball ( husk på, at det KAN give blå mærker – så skån gommen lidt ).

Flette polterabend for brud og gom sammen

I kan vælge at lade brud og gom mødes senere på jeres polterabend og i kan alle feste videre sammen. Husk at det for nogles vedkommende betyder, at der skal bestilles babysitter.

Vi laver også fotografering af erhverv – Se med her.

Originally posted 2017-12-30 20:44:52.