Mikkelgaard Restaurant bryllup

Mikkelgaard Restaurant bryllup – Mikkelgaard Restaurant i Rungsted lagde lokaler til det store smukke bryllup. Pejs, havudsigt, god sæsonbaseret mad og masser af gammeldags landstedsstemning. Ikke underligt, at mangen et bryllup er holdt på adressen.

Mikkelgaard ligger utrolig smukt med smukke lokaler og flot udsigt. En skøn lokation for bryllupsbilleder ved en kreativ bryllupsfotograf fra København.

bryllupsportræt_Mikkelgaard Restaurant-1-5 bryllupsfoto1-Mikkelgaard Restaurantbryllupsbilleder Rungsted-1-7

Vielse i Brønshøj kirke

Vielsen blev afholdt i den smukke Brønshøj Kirke. Brønshøj Kirke ligger i Brønshøj. Kirken har siden sognets indlemmelse i Københavns Kommune, i 1901, været den ældste bygning i København og er opført i 1180’erne af biskop Absalon i romansk stil med kridt-kvadre fra Stevns som materiale. Her blev parret viet på en smuk solskinsdag i Juni.

bryllupsfoto-Vielse i Brønshøj kirke Brønshøj kirke Vielse i Brønshøj kirke

Mikkelgaards Historie

Komponisten Hakon Schmedes lod i vinteren 1915-16 et landsted opføre ved Kokkedal til sommerophold. Det blev tegnet af den danske arkitekt, Poul Baumann, og kom til at hedde Mikkelgaard efter lokaliteten Mikkelborg. (Mikkelgaard Restaurant bryllup)

bryllups_Mikkelgaard Restaurant-1-9bryllupsfoto-RungstedMikkelgaard bryllup

Baumann og Mikkelgaard

Tanken var romantisk, udformningen ikke mindre, – en lille firelænget “Herregård” forbundet med fastlandet ved en bro. Mikkelgaard er uomtvisteligt påvirket af engelsk arkitektur. Den lukkede gårdsplads, storstuen der går op i taget med synlige spær og hængeværker, den store pejs som hjemmets arne, spisestuens fremskudte form med det smårudede vinduesbånd, altsammen træk fra engelsk arkitektur, som Baumann og andre af tidens arkitekter lod sig inspirere af.
  • Mikkelgaard
    Rungsted Strandvej 302
    2970 Hørsholm

Originally posted 2020-06-08 10:41:26.