Eksempler på bryllupspakker

Herunder kan I se nogle eksempler – fra fotografering hele dagen til udelukkende bryllupsportrætter. Det er kun forslag til hvordan bryllupsfotograferingen kan foregå. I praksis tilrettelægges det helt efter jeres ønsker.

Fotografering ved kirken

Fotografering ved kirken, en evt. reception samt bryllupsportrætter – med fotografering til og med de første 2 timer af bryllupsmiddagen. Med billederne får I den festlige stemning fra middagsbordet, borddækningen inden gæsterne sætter sig til bords, de første taler samt mulighed for parfotografering (tilvalg).

Fotografering ved kirken, en evt. reception samt bryllupsportrætter

Fotografering ved kirken, en evt. reception samt bryllupsportrætter – med fotografering til og med den første halve time af bryllupsmiddagen. Det giver jer lejlighed til at få billederne af festlokalet før middagen med opdækning og parvis fotografering af gæsterne ved bordet. Desuden mulighed for parfotografering (tilvalg).

Billedbehandling: Ved de nævnte Bryllupsforslag gennemgår de udvalgte billedfiler en redigering på computeren, som er inklusiv i priserne.

VIGTIGT!: Når I vælger bryllupsfotograf skal I være opmærksom på om billedbehandlingen er inkl. i priserne – og om I har mulighed for at købe alle de originale billedfiler! Ikke alle fotografer tilbyder dette!

FORSLAG 1 – heldagsfotografering – fra kirke til brudevals

Fotografering før, under og efter vielsen

Jeg ankommer til kirken ca. ½ time før vielsen og fotograferer når gæsterne, brudgommen og til sidst bruden ankommer. Jeg fotograferer under vielsen, i det omfang det er muligt og tilladt. Efter vielsen fotograferer jeg, når gæsterne hilser på brudeparret og ønsker tillykke foran kirken.

Portrætfotografering – bryllupsportrætter ved kirken eller en anden lokalitet efter jeres ønske (udenfor eller indendørs).

Fotografering ved receptionen.

Fotografering under bryllupsmiddagen.

Inkl. fotografering af festlokale før middagen med opdækning, pynt m.m. Desuden får I billeder af jeres indgang til middagen, og der er mulighed for parvis fotografering af gæsterne – enten om eftermiddagen eller f.eks. bordherre/-dame under middage (tilvalg). Og naturligvis vil billederne skildrer den festlige stemning ved middagsbordet med alle talerne og underholdningen.

Fotografering til og med brudevals.

I får det bedste af det bedste med alle de gode billeder af dagens højdepunkter og vigtige detaljer. Også af bryllupskagen, brudebuketten, brudepigerne, det store gavebord og meget mere.

FORSLAG 2 – bryllupsportrætter

Portrætfotografering ved kirken eller en anden lokalitet efter jeres ønske (udenfor eller indendørs).

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografen har i mange år leveret bryllupsfotografering af høj kvalitet i hele landet. Jeg har den nødvendige erfaring, der sikrer at jeres bryllupsfotografering er i gode hænder fra start til slut. En meget stor og vigtig del af det kreative arbejde i forbindelse med bryllupsfotograferingen er en ordentlig og professionel billedbehandling. Det enkelte bryllupsbillede bliver gennemarbejdet på computeren efter jeres bryllup; det giver en stor forskel på det oprindelige foto og det færdige bryllupsportræt, som I skal nyde mange år fremover. I kan vælge at få taget bryllupsbilleder over hele dagen eller I kan begrænse jer til nogle få timer – helt afhængigt af jeres ønsker og behov.

Vi leverer også portrætfotografi af høj kvalitet til private. Flotte minder, visuelt håndværk for dig selv, dig og dine søskende eller for hele familien – både i fotostudie eller hjemme hos dig selv.

BILLEDBEHANDLING – BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Billedbehandlingen er en meget stor og vigtig del af det kreative arbejde i forbindelse med bryllupsfotografering. Det enkelte bryllupsfotografi bliver gennemarbejdet på computeren, og det skaber flottere bryllupsbilleder – blandt andet ved at de væsentligste elementer træder tydeligere frem.

ALLE rå billedoptagelser fra bryllupsdagen gennemgår en grundlæggende billedbehandling med justering af lys og farvetone (kategori C) inden I får dem at se. Dette sikrer god kvalitet på samtlige billeder, hvis I vælger at købe en dvd med alle billeder, der bliver taget i løbet af dagen.

Minutiøst håndværk – og den mest omfattende billedbehandling

– Retouchering

– Detaljeret korrektion af lys, kontrast og farver af hele fotografiet, hvor de enkelte dele af billedet gennemgås hver for sig. Det betyder fx, at en brudebuket, der har brug for mere kontrast end himlen, der er “tilpas blå”, bliver redigeret særskilt.

– Evt. beskæring

– Evt. ændring fra farve til sort/hvid

Også håndværk men knap så detaljeret

– Som udgangspunkt foregår redigeringen af hele billedfladen på én gang mht. lys, kontrast og farver. I ovenstående situation med brudebuketten betyder det, at der laves en “gennemsnitlig korrektion” af hele billedet, sådan at både buketten og himlen står så flot som muligt. Et stemningsbillede vil dog altid få en detaljeret korrektion – (kategori A), hvis fotografen vurderer det nødvendigt.

– Evt. beskæring

Korrektion af lys. Fx bliver et billede der er for mørkt gjort lysere. Desuden evt. justering af farvetone.

– Korrektion af lys på hele fotografiet på én gang

– Kategori C er primært for bryllupsgæster, der bestiller billeder til dem selv – Brudeparret kan også vælge kategori C ved køb af ekstra billeder udover det antal der i første omgang er aftalt.

Originally posted 2020-06-05 05:02:05.