Bryllup Vordingborg

Bryllup Vordingborg på en super smuk og mild dag i Maj. Brudeparret blev viet i den flotte og romantiske Vor Frue Kirke i Vordingborg. Her var vi med til at forevige selve vielsen i kirken. Vi lavede også stemningsbilleder af de mange flotte bryllupsgæster ved og i kirken, både for, under og efter vielsen.

Læs mere om bryllupsfotografering i Vordingborg her.

bryllupsfoto-1-11

Vordingborg Kirke

Vordingborg Kirke, Færgegaardsvej 3, 4760 Vordingborg. Kirken ligger på sydvesthjørnet af det gamle Vordingborgs befæstede område. Kirkeengen var oprindelig en fjord og præstegårdshaven en del af voldgraven. Omkring kirken har der været en kirkegård, som nu er nedlagt. Den var afgrænset mod øst, syd og vest af den oprindelige mur fra middelalderen. Ved det sydøstlige hjørne er der en smuk portindgang til den tidligere kirkegård.

Bryllup Vordingborgbryllupsfoto-1-5bryllupsfoto-1bryllupsfoto-1-2 bryllupsfoto-1-3 bryllupsfoto-1-6bryllupsfoto-1-7bryllupsfoto-1-8

Rosenfeldt Gods

De officielle bryllupsbilleder tog vi ved Rosenfeldt Gods (Rosenfeldt 1, 4760 Vordingborg). Rosenfeldt Gods ligger i hyggelige omgivelser. Det restaurerede kornmagasin fra 1776 ligger i smukke rammer i det fredede gårdanlæg på Rosenfeldt i umiddelbar nærhed af den fredede hovedbygning fra 1868. Magasin bygningen er på 350 kvm med et stort flot rustikt festlokale dannede de perfekte rammer omkring brudeparrets store dag tæt på Vordingborg.

Se smukke bryllupsfotos taget ved Rosenfeldt Gods her.

bryllupsfoto-1-10 bryllupsfoto-1-13 bryllupsfoto-1-19bryllupsfoto-1-14 bryllupsfoto-1-15 bryllupsfoto-1-16 bryllupsfoto-1-17bryllupsfoto-1-12 bryllupsfoto-1-18

Vordingborg

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører underRegion Sjælland. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster. Vordingborg har indenfor ringen af godser 11.908 indbyggere, tæller man oplandet med omkring Nyråd, Ørslev og Stensved, er der nogle flere indbyggere. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling i Vordingborg.

 

Originally posted 2016-05-31 10:10:15.