Bryllup på Vejlefjord

Bryllup på Vejlefjord – På en smuk April dag ved det fantastiske Hotel Vejlefjord, fik vi muligheden for at fotografere det smukke brudepar i den skønne natur omkring det flotte hotel udenfor Vejle. Brudeparret ville have nogle afslappede og naturlige billeder af dem, der ikke måtte blive for “opstillede” og kedelige. De ville have billeder med personlighed og kant.

bryllupsfoto-1-4 bryllupsfoto-1-3bryllupsfoto-1-5

Naturen og skoven ved Vejlefjord

Naturen og den smukke skov, der omkredser det skønne Hotel Vejlefjord, giver masser af gode muligheder for spændende og anerledes bryllupsbilleder i naturen. Der er både gamle træer, der er små broer, selve det gamle hotel og selvfølgelig vandet og en skøn badebro. Længere ude, ligger der et gammelt fyr, hvor man også kan lave skønne portrætfotos af brudepar.

bryllupsfoto-1-11 bryllupsfoto-1-12 bryllupsfoto-1-13 bryllupsfoto-1-14

På selve hotellet

Det smukke Hotel Vejlefjord ligger omgivet af bøgeskov og med udsigt til Vejle fjord. Her bydes du velkommen i den smukke, gamle hovedbygning i enestående omgivelser og med sanselige oplevelser. I De Termiske Bade vil du opleve en verden af sanseoplevelser, stunder af stilhed og plads til fordybelse.

bryllupsfoto-1-1bryllupsfoto-1-7bryllupsfoto-1-6  bryllupsfoto-1-8  bryllupsfoto-1-10

Vejle

Vejle er en større dansk by beliggende i Sydjylland i det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalen møder hinanden. Med sine 54.862 indbyggere er byen Danmarks 9. største by.

Læs mere om bryllupsfotografering ved Vejle lige her.

bryllupsfoto-1-9

Originally posted 2016-05-30 17:24:37.