Brudebuketten

Brudebuketten

Brudebuketten er ofte en af de flotteste accessories en brud kan have med sig ved et bryllup. Buketten er ofte lavet sådan at blomstervalget i buketten hænger sammen med farverne, der er valgt ved borddækningen ved selve bryllupsfesten, så der på den måde skabes en rød tråd igennem selve bryllupstemaet.

Læs mere om bryllup i Danmark her.

brudens buket

Ingen buketter er ens

Der findes ikke to brudebuketter, der er ens. Hver brudebuket skal nemlig bestilles og laves helt specielt til jer, hos en blomsterhandler. I bør derfor tænke over, hvilken stil buketten skal have. Skal buketten være mere traditionel, hvor den er formet mere rund? Buketter kan også være dråbeformede eller bueformede. Nogle vælger også at have enkle langstilkede blomster i favnen.

Brudebuket til bryllup

Bliv bryllupsklar med en smuk og elegant brudebuket, som passer til dig og din kjole. Brudebuketten er den vigtigste buket i dit liv, og med den perfekte buket som matcher din brudekjole bliver du fuldendt som brud. der mange former, farver, og kombinationer. Har du allerede idéen om din drømmebuket, gør blomsterhandleren den til virkelighed, de kan hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige buket.

Se mere om bryllupsfotografen her.

brudebuketten

Lidt historie

Brudebukettens historie strækker sig helt tilbage til Italien i midten af 1700-tallet, men hånd-brudebuketten, som bruges i dag, fandt først vej til Danmark langt senere. I starten bar bruden nemlig en brystbuket som var fæstet til kjolen. Fra 1830’erne blev det så almindeligt med bæltebuketter, og fra omkring 1880’erne har bruden altså båret en håndbuket, som vi kender det i dag. Det er ligeså almindeligt at bære en brudebuket ved rådhusbryllupper som ved kirkebryllupper, og det gælder for begge, at det traditionelt er brudgommen, der skal sørge for buketten.

Indhold