Bryllupsfotograferne

Bryllupsfotograferne

Speciale i bryllupsfotografering

Bryllupsfotograferne er sammenlægningen af professionelle fotografer, med speciale i bryllupsfotografering, som arbejder over hele Danmark. Vi brænder for det gode fotografi og stiller os ikke tilfreds, før vi har det helt rigtige bryllupsbillede “i kassen”.

Vi benytter os af det bedst mulige udstyr, men har ikke store omkostninger til for eksempel butik eller atelier. Alle opgaver udføres “on-location”. Ud over bryllupsfotografering kan vi også tilbyde portrætfotografering.

Mulighederne

Vi mener ikke, det skal være dyrt at få taget bryllupsbilleder. Og vi har som hovedregel, at I selv får negativer eller færdigbehandlede digitale filer af alle billederne bagefter.

Vi kan godt levere takkekort og forstørrelser, men hvis I vil ordne det selv – eller lade fotohandleren gøre det, har I altså muligheden for det.

Vi lægger stor vægt på at “skræddersy” en løsning der passer nøjagtigt til jeres forventninger, ønsker og behov. Lad os tale sammen om mulighederne.

Bryllupsfotograferne dækker hele landet

Bryllupsfotograferne dækker hele landet – mail os og vi finder frem til, hvem af vores fotografer, der skal komme og dække jeres bryllup. Og har I særlige ønsker, finder vi naturligvis også ud af det ved samme lejlighed. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og dialog og kører gerne ud til jer, hvor vi sammen kan se på hvilke muligheder I har hos Bryllupsfotograferne.

Uddannet fotograf

Vi er uddannet fotograf via en treårig uddannelse i den dokumentaristiske tradition, med vægt på personligt engagement og udtryk. Jeg blev færdig med min uddannelse i 2000, hvorefter jeg arbejdede freelance med fotografi.

I 2007 besluttede vi at flytte tilbage til København og havde nogle år, hvor vi var helt væk fra fotografiet og bl.a. arbejdede med udstillingsproduktion. I 2010 startede vi op som selvstændig fotograf i København, hvor vi nu har min base.

Vi har hele tiden arbejdet med fotografiet sideløbende som kunst og som erhverv.
Som freelance fotograf har vi primært arbejdet med opgaver indenfor reportage-, featurefotografi og portræt. Som kunster har vi oftest arbejdet med mennesket i centrum i såvel sort/hvid som farve.